Styreenheter

FEILSØKING OG REPARASJON AV STYREENHETER/ INSTRUMENTER

Styreenhetene (ECU) i kjøretøy styrer de fleste funksjoner som motor, gir, brems o.s.v. En styreenhet er ømtålig for ytre påvirkning og kan fort skades. Vi leverer byttestyreenheter for innsprøytnings- og tenningsanlegg, gir, brems o.s.v. til de fleste bilmerker. Dette kan bety store besparelser for deg som kunde sammenliknet med å kjøpe nye styreenheter.

De fleste styreenheter lar seg reparere og vi har spesialisert oss på å feilsøke og reparere styreenheter til kjøretøy. Med avansert testutstyr kan vi med stor nøyaktighet analysere motorstyreenheten.

Styreenheter til de fleste bilmerker blir reparert hos oss.

Prosedyren er enkel. Oppsøk oss direkte ved vårt elektronikkverksted, eller send pr. post. Husk å legge ved korrekt ordreregistreringsskjema (link under) med styreenheten samt utskrift fra feilkodeutlesning av kjøretøyet. Hvis det ikke kan oppnås diagnosekommunikasjon med den aktuelle styreenheten du vil ha reparert ønsker vi feilkodene fra de andre styreenhetene i kjøretøyet. Gjør informasjonen så komplett som mulig.
Pakk inn enheten i solid, vanntett og støtabsorberende materiale ved innsending.

Her er noen viktige tips til deg som ønsker hjelp av oss: Om å gå til legen

Styreenheter

Som et alternativ til nye styreenheter kan du bestille brukte styreenheter for en langt rimeligere pris enn det skulle koste deg for en ny. Vi har styreenheter til de fleste biler som er vanlige i Norge og har over 1000 brukte styreenheter på vårt lager. Vi garanterer at du får et bra produkt og vi skal gjøre så godt vi kan for å tilfredsstille dine behov. Skulle det oppstå problemer med bytteenheten kan den etter avtale med oss returneres.

Kunder som returnerer styreenheter må selv dekke fraktkostnader. Styreenheter som returneres til Simco krediteres med prisreduksjon på 10%. Dette for å dekke ekstra arbeidsomkostninger.

Noen konkrete eksempler på enheter vi kan reparere:

Ta kontakt hvis du ikke finner bilmodellen eller styreenheten din her og du lurer på om vi kan hjelpe deg. Dette er bare noen konkrete eksempler. Vi reparerer utstyr til de fleste bilmerker.

For spørsmål kontakt oss på e-post eller via telefon: +47 69 12 89 00