Autocom diagnose

VI ER FORHANDLER AV AUTOCOM CDP+ DIAGNOSEUTSTYR TIL PERSONBIL OG LASTEBIL

Autocom er en stor aktør innen kjøretøydiagnose og utvikler både verktøy og programvare. Autocom sine anerkjente diagnoseverktøy benyttes av flere store aktører som Mekonomen, Würth, Delphi mfl.

Som et spesialverksted for bilelektronikk benytter Simco seg bl.a. av Autocom CDP+ CARS og TRUCKS til våre oppdrag. Vi finner det enkelt i bruk og det er et godt universalverktøy som dekker veldig mange bilmodeller. Ved å kjøpe Autocom diagnose gjennom Simco får du direkte støtte av våre teknikere som jevnlig bruker CDP+ som et verktøy i feilsøking og reparasjoner.

Autocom CDP+ er enheten som utgjør forbindelsen mellom kjøretøyet og programvaren (CARS, TRUCKS, GENERIC och CARS iD) som installeres på din datamaskin. Enheten er utsyrt med en unik multiplekserteknologi som gjør det mulig å bruke diagnoseutstyret uavhenging av spenningsnivå og kommunikasjonsstandard. For kjøretøy som ikke har standard 16-pins diagnosekontakt finnes det en serie med adapterkabler.

De fire tilgjengelige programalternativene:
CARS

CARS er et kompetent verktøy med funksjoner som Intelligent Systemidentifikasjon (ISI), Intelligent Systemsøking (ISS) og Intelligent Systemoppdatering (ISU). Du kan raskt utføre servicefunksjoner, feilsøking, justeringer og aktiveringer i kjøretøyet takket være en en unik kjøretøydatabase som omfatter både personbiler og lette kommersielle kjøretøy.
Mer om Autocom CARS

TRUCKS

TRUCKS er et effektivt verkstedsverktøy for diagnose og service på lette og tunge komersielle kjøretøy, inkludert tilhengere og busser. Med hjelp av Intelligent Systemidentifikasjon (ISI), Intelligent Systemsøking (ISS) og Intelligent Systemoppdatering (ISU) får du raskt en pålitelig diagnose med fokus på funksjoner som feilsøking, konfigurering, justering og kalibrering.

GENERIC

GENERIC er et kjapt og pålitelig OBD-verktøy for å gjennomføre lovpålagte avgassrelaterte kjøretøydiagnoser. Informasjonen hentes ut med CDP-grensesnittet og kan benyttes på både personbiler samt lette og tunge kommersielle kjøretøy. GENERIC brukes ved periodisk kjøretøykontroll, mobile inspeksjoner ute på veiene samt av politi, militære og skoler.

CARS iD

Med CARS iD kan du utføre en total gjennomsøking av kjøretøyet og får en fullstending rapport over eventuelle registrerte feil. Oppdag manipulerte tellerinnstillinger på er kjøretøy takket være Autologics enkle løsning.

Diagnostisering

Programvaren installeres på din egen datamaskin, fortrinnsvis en bærbar PC. Du bruker en liten USB-dongle som tilgangsnøkkel til programmet og diagnoseenheten CDP+ kommuniserer trådløst med din PC via Bluetooth.

SYSTEMKRAV

• Intel® Core i5 eller bedre
• Windows® 10 eller Windows® 8 (oppdatert)
• 4 GB RAM (avhenging av operativsystem)
• 16 GB ledig lagringsplass på harddisk
• Skjerm med oppløsning 1440 x 900 eller høyere
• Internettilgang
• Bluetooth (SPP)
• USB-port
• Adobe Acrobat Reader 8.0 eller nyere
• Anbefalt å skru av hvile- og dvalemodus
• S-mode på Windows 10S må skrus av
• Windows 10 må ha .NET Framework 3.5 og 2.0 aktivert

Les mer om Autocom sine produkter og virksomhet på autocom.se

Kontakt oss for priser og tilbud på Autocom sitt diagnoseutstyr.
Telefon 69128900 eller e-post.