Stoßdämpfer

KONI STOßDÄMPFER – MIT EINEM FOKUS AUF SICHERHEIT

Med tanke på sikkerhet er vi opptatt av gode kjøreegenskaper i bilen. Ved daglig bilkjøring vil støtdemperene gradvis bli slitt og mange bilførere kan kjøre rundt med defekte støtdempere uten å være klar over det. Det viser seg nemlig at i mange tilfeller glemmer man bilens understell, blant annet støtdempere og fjærer.

Om man havner i en situasjon der man plutselig må bremse ellerunnamanøvrere kan bilen være livsfarlig å kjøre med om støtdemperene er defekte.

Ved korrekt valg av støtdempere vil man oppnå redusert bremselengde, bedre veigrep, mer stabilitet samt økt sikkerhet!

Vi kan tilby Koni støtdempere og fjærer som passer bilens bruk. Koni har lang erfaring når det gjelder kvalitet og optimalisering. Koni leveres i flere typer, slik at vi har mange muligheter til å kunne imøtekomme ulike behov og ønsker.

Utstyr til spesialkjøretøy

Simco har flere års erfaring med oppbygging av understell til både ekstrem motorsport og til utrykningskjøretøy. Det kreves høy faglig kompetanse på slike kjøretøyer i form av teknisk utstyr så vel som kjøreferdigheter. Det er derfor viktig å ha korrekt tilpassede støtdempere, fjærer og bremser etc. for å kunne utnytte kjøretøyet optimalt.

I mange tilfeller er brukskravene tatt lite hensyn til, noe som igjen kan sette både fører og kjøretøy i meget kritiske situasjoner. Her kan vi være med å sørge for at verktøyet, som et slikt nyttekjøretøy jo i grunn er, blir tilpasset kravspesifikasjonene på en tilfredsstillende måte.

Simco har i lengre tid drevet med utvikling innen spesialkjøretøy for å kunne tilfredsstille brukerens krav og behov. Målet er å kunne øke nytten av kjøretøyet og oppnå bedre kontroll slik at kjøretøyet kan føres på en sikrere måte. Vi tilbyr understell optimalt tilpasset bilens bruk og flere understellskomponenter har vi allerede ferdig på lager. Dette gjelder spesielt brann-, ambulanse- og politikjøretøy.

For bestilling eller spørsmål kontakt oss på e-post