Din samarbeidspartner innen elektronikk i kjøretøy

 

TILBUD: KLIKK HER! BILDIAGNOSEVERKTØY FRA


autocom2

KONTROLL OG REPARASJON AV STYREENHETER/ INSTRUMENTER

Styreenhetene (ECU) i kjøretøy, styrer de fleste funksjoner som motor, gir, brems etc. En styreenhet er meget ømtålig for ytre påvirkning, og kan fort skades. Vi leverer byttestyreenheter for innsprøytnings-, tenningsanlegg, gir, brems etc. til de fleste bilmerker, og dette kan bety store besparelser for deg som kunde.

De fleste styreenheter lar seg reparere og vi har spesialisert oss på å feilsøke og reparere styreenheter til kjøretøy. Med avansert testutstyr kan vi med stor nøyaktighet analysere motorstyreenheten.

Styreenheter til de fleste bilmerker blir reparert hos oss.

Prosedyren er enkel. Oppsøk oss direkte ved vårt elektronikkverksted, eller send pr. post. Husk å legge ved vårt Ordreregistreringsskjema med styreenheten samt utskrift fra feilkodeutlesning av kjøretøyet. Hvis ikke du kan oppnå kommunikasjon med den aktuelle styreenheten du ønsker reparert, ønskes feilkodene fra de andre styreenhetene i kjøretøyet.

styreenheter 600

 

Som et alternativ til nye styreenheter kan du bestille brukte styreenheter for en langt rimeligere pris enn det skulle koste deg for en ny. Vi har styreenheter til de fleste biler som er vanlige i Norge, og har over 1000 brukte styreenheter på vårt lager. Vi garanterer at du får et bra produkt og vi skal gjøre så godt vi kan for å tilfredsstille dine behov. Skulle det oppstå problemer med bytteenheten så kan den returneres etter avtale med oss.

Kunder som returnerer styreenheter må selv dekke fraktkostnader. Styreenheter som returneres til SIMCO krediteres med prisreduksjon på 10%. Dette for å dekke ekstra arbeidsomkostninger.
Se vårt utvalg av styreenheter her eller klikk på NETTBUTIKK i menyen til høyre.

Se noen konkrete eksempler på reparasjoner i listen av bilmerker til høyre.

Ta kontakt hvis du ikke finner bilmodellen din her og du lurer på om vi kan hjelpe deg, dette er bare noen konkrete eksempler. Vi reparerer utstyr til de fleste bilmerker.

 
For spørsmål kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller via telefon: 69128900

 

 

SIMCO Logo RGB web

Besøksadresse:

Greåkerveien 9

1718 Greåker

Åpningstider:
08.00-16:00 Mandag til Fredag

 

Postadresse:

 

Postboks 160

 

1720 Greåker

Epost:

Administrasjon: brita@simco.no

Elektronikk: elektronikk@simco.no

Deler og salg: deler-salg@simco.no

Tlf:

0047 69 12 89 00

 

© 2018 SIMCO AS. All Rights Reserved.